diumenge, 19 d’agost del 2018

Ahir es va celebrar la Festa de l'Aigua per als xiquets i les xiquetes

 
Ahir, tal com estava anunciat, es va celebrar la "Festa de l'Aigua" organitzada per l'Ajuntament de Tavernes i dedicada als xiquets i xiquetes amb l'objectiu inicial de "combatre la calor de meitat més d'agost".


La previsió no va ser l'esperada quan a l'oratge i ens va eixir un dia nuvolós i amb un plovisqueig que va malbaratar la celebració i no va lluir com hauria estat el normal en dia de bon sol. 

L'esdeveniment va tindre lloc en la zona d'aparcament situat al costat de l'Escoleta de la platja de la Goleta, on es van instal·lar com s'aprecia a les fotografies totes les instal·lacions.

Malgrat els entrebancs de l'oratge, fins i tot amb algun tall de llum, els xiquets que s'atreviren a participar s'ho passaren d'allò més bé i gaudiren de les atraccions. Ara a esperar una pròxima festa i que eixa dia lluesca el sol amb tot l'esplendor.

2 comentaris:

  1. I on es va anunciar la festa?

    ResponElimina
  2. On es publiquen els actes i noticies de l'Ajuntament:
    Facebook Ajuntament
    Web Ajuntament
    Twitter Ajuntament

    Nosaltres també ho publicarem i ací tens l'enllaç

    https://lacotorradelavall.blogspot.com/2018/08/festa-de-laigua-per-xiquets-i-xiquetes.html

    perquè ho varem llegir en el facebook Ajuntament.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.