dilluns, 16 de juliol del 2018

Els treballadors municipals es posen al dia en l'ús del desfibril·lador del poliesportiu


Els treballadors municipals del poliesportiu de Tavernes s'han posat al dia en l'ús del desfibril·lador, mitjançant un curset amb classes teòriques i pràctiques

El poliesportiu municipal disposa d'un aparell desfibril·lador i ara fa cosa d'un any i mig  que els treballador van fer un curset sobre l'ús de l'aparell, i fa uns dies van tindre una jornada de posada a punt i actualitzar tot el referent a la manera com s'ha de fer servir.

No cal ni dir que el reciclatge en aquests ensenyament és molt important atés que un lloc, com és el poliesportiu, rep una considerable quantitat de gent tots els dies per practicar esports, i conéixer bé que cal fer i com és molt important perquè en un moment determinat una acció rapida pot ser determinant per salvar una vida, i no només la dels esportistes sinó la de familiars o espectadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.