dissabte, 5 de maig del 2018

Tavernes promociona els nostres recursos turístics a la Fira de les Comarques

 
L'Ajuntament de Tavernes dedicarà tot el cap de setmana a la promoció turística de la ciutat en la "Fira de les Comarques" que se celebra a la plaça de bous de València. 
 
La promoció de Tavernes s'efectua a través de la regidoria de Turisme que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer (en la fotografia amb l'alcalde de la veïna Xeresa) que ha indicat al respecte que la fira és un bon aparador per mostrar als valencians les nostres platges, el paisatge, la natura, el patrimoni, la gastronomia i tot el bo i millor de Tavernes i de la Valldigna.

L'esdeveniment està organitzat pel Patronat provincial de Turisme i són un total de 43 espais de destinacions turístiques i 20 expositors d’empreses turístiques les que hi participen. Tavernes disposa de l’estand número 54 de la fira, en l’esplanada exterior de la plaça de bous, al costat de les nostres localitats veïnes.
 
L'estand oferirà informació sobre les platges de Tavernes, ambdues amb bandera blava; les diferents rutes per les sendes pel terme: ruta dels sentits, ruta del racó de Joana i ullals, ruta de l’Ombria així com la cova del Bolomor, la torre de guaita i la guia gastronòmica de la ciutat, de creació recent " Assaborint Taverners de la Valldigna" on es fa un repàs pels menjars típics i els llocs on degustar-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.