dijous, 26 d’abril del 2018

Jornada de portes obertes el divendres al Braç Treballador




Demà divendres, dia 27, de matí hi ha una jornada de portes obertes al Braç Treballador dins de la campanya institucional denominada "Presentació de la quarta pota". La quarta pota fa referència als serveis oferts a la societat pels Serveis Socials d'Atenció Primària. Les altres tres potes són la sanitat, l'educació i les pensions.

Aquesta jornada de portes obertes té com  a objectiu  difondre i visibilitzar els serveis  socials d'atenció primària, eliminar el seu caràcter residual  i  convertir-los en universals, o siga que els veïns coneguen  les funcions de l'equip d'atenció social  bàsica de les localitats.

En general, es vol difondre a la ciutadania la feina que es fa i  els programes que s'ofereixen des del municipi, a més de transmetre la idea d'un nou Model  de Servei Social Bàsic en el que es vol transformar el Sistema Públic Valencià de Serveis  Socials.

Els objectius del nou Model  Social  Bàsic és apropar el sistema a les persones, normalitzar-lo, consolidar-lo i  garantir a tots els ciutadans i  ciutadanes el dret a l'atenció de les seues  necessitats i  problemàtiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.