diumenge, 18 de febrer del 2018

La Valldigna puja al podi en el “Berlin International Open Karate 2018”



L’equip de la Valldigna format per Javier Moreno Jiménez, José Luís Corts Pons i Vicent Alemany Camarena han aconseguit el tercer lloc en el campionat internacional de Kàrate 2018 de Berlin.

El Berlin International Open Karate és un campionat on es participa a nivell d’equips i on hi hagut presencia de 29 ’equips arribats de la pràctica totalitat del Món, entre ells molts europeus, amb un total de 915 esportistes.

Els equips de cada nació han estat seleccionats i en representació espanyola han acudit l’equip de la Valldigna, de Sedaví i de Moncofa. El sistema de competició ha estat eliminatòries fins arribar a la lluita pels primers llocs, on l’equip de la Valldigna ha quedat finalment el tercer.

Aquest campionat és un dels més importants que s’hi celebra a nivell internacional i assolir un dels primers llocs, com ha aconseguit l’equip de la Valldigna, representa una fita molt important. Els components de l’equip tenen previst arribar a la nostra ciutat el pròxim dimecres.

La nostra enhorabona i l’agraïment per dur ben alt el nom de la nostra comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.