dissabte, 7 d’octubre del 2017

Actes per al 9 d'Octubre


L’Ajuntament de Tavernes ha programat una sèrie d’actes en commemoració del 9 d’Octubre, dia dels valencians i valencianes.En esta jornada de celebració s’ha preparat una programació especial que va començar ahir, dia 6 i s’allargarà fins al 9 d’octubre.
Ahir divendres va tindre lloc la inauguració de l’exposició d’indumentària A l’antiga, del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, mentre que per a demà diumenge hi haurà el tradicional concert de la Banda Simfònica de Tavernes a l’auditori de la Societat Musical a les 12:30h.

L’acte institucional del dia 9 d’octubre obrirà de forma oficial la commemoració del dia dels valencians i les valencianes a les 10:30 en el saló de plens de l’Ajuntament, on hi haurà el parlament de l’alcalde, Jordi Joan, dels portaveus dels grups polítics i de la cronista de la ciutat, Encarna Sansaloni.

En acabar, a les 12 hores, tindrà lloc Mulïer, de Maduixa Teatre, a la plaça Major. Es tracta d’un espectacle de dansa que va obtindre el premi Max al millor espectacle de carrer, entre altres. Està interpretat per cinc ballarines sobre xanques que posa l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.


Segons el web municipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.