dilluns, 24 de juliol del 2017

"Estudi d'Enginyeria Salvador Palomares" guanya el XVII Seven Rugbi 2017


La platja de Tavernes va acollir el dissabte passat la XVII Seven Rugbi Platja de Tavernes, un torneig organitzat pel Tavernes Alpesa RC amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat i les empreses "kauri", Alpesa" , "Disvall" i "Domojito". Els partits es van jugar al final de la platja, a la zona sud, prop del Padur.


Tavernes Alpesa
Després del tradicional esmorzas de germanor, els disputaren els partits, dels quals oferim algunes imatges. Molt bon ambient, com sempre, i fases entretingudes en el joc on des del primer moment es veia que l'equip que semblava més fort, ho confirmaria, i al final seria l'equip guanyador "Estudi d'Enginyeria Salvador Palomares" (foto de dalt) , sense desmeréixer la resta de conjunts, amb bon joc.


Però més que res cal esmentar la cavallerositat, l'harmonia, la companyonia de tots els jugadors, molts dels qual es coneixen i tenen ferms llaços d'amistat per anteriors Seven Platja.


El resultat final va ser: 

1. Estudi d'Enginyeria Salvador Palomares,
2. Dénia
3. Albacete
4. Tavernes Alpesa RC
5. Palancleta Seven Rugbi 

Noticia de redacció pròpia







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.