diumenge, 25 de juny del 2017

L'Orquestra Simfònica de la SIUM ha ofert avui un concert extraordinari




L'Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes ha ofert avui un concert extraordinari dins del conveni que l’entitat té firmat amb l’Ajuntament, d’ací que haja tingut lloc en l'Auditori de la Casa de la Cultura.


El concert ha gaudit d’una gran acceptació i els afeccionats han emplenat  la sala d’auditoris, mostrant la seua satisfacció amb grans aplaudiments després de les interpretacions de les obres, i en especial lloant el treball de la solista Angela Palomares.

L'Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes ha ofert en la primera part  la interpretació de la "Suite" de Telemann on ha actuat a la flauta com a solista Àngela Palomares Almiñana i en la segona la "Simfonia incompleta" de Schubert.


L’orquestra vallera  ha estat dirigida per Carlos Garces. El director ha estat guardonat com a millor director de l’any 2011 en la gira que va efectuar amb l’orquestra de Palència a la Xina, i com a  millor director al Certamen per a Orquestres del 2017 al Palau de les Arts.

Carlos Garcés ha dirigit entre altres a l’orquesta de RTVE,  de València, la Sinfónica de Castilla y León, la del Principat d’Astúries i  la de Bilbao,  entre moltes altres.

També ha aconseguit el primer premi secció d’honor amb la Banda Simfònica Santa Cecília de Cullera  i l’Orquestra Simfònica de la mateixa societat, de la qual n’és director titular.

Acaba de presentar el seu primer CD “Numancia” amb l’Orquesta Lira Numantina de Sòria, guardonada amb el Disc d’Or de la revista “Melomano” en setembre del 2016.


Àngela Palomares Almiñana, de Tavernes, va començar els estudis musicals als 8 anys  a l’Escola Elemental de Musica de Tavernes i estudis professionals en el Centre Mestre Arnau també de la nostra ciutat.

Estudia en el Conservatori Superior de Música de Castelló i participa activament en la Banda i Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.