dimarts, 27 de juny del 2017

Les actuacions incíviques amb el mobiliari urbà consten milers i milers d'euros a l'any




Alguna  gent no cuida ni respecta el mobiliari urbà de la nostra ciutat. Això és una llàstima perquè implica al cap de l’any destinar molts diners del pressupost i  recursos humans per a reparar, comprar i substituir el mobiliari i la infraestructura que trenca la gent incívica que no se n’adona – ni se’n vol adonar – que ix dels nostres diners, que ho paguem entre tots i quan més diners es destinen a eixe objectiu, menys diners hi ha per a altres coses.

El mobiliari urbà, cuidar-lo i respectar-lo, és cosa de tots i al cap de l’any són milers i milers d'euros els que hi dedica l’Ajuntament que es podrien destinar a altres coses. Condemnem les actuacions d’eixa minoria incívica - no és tota la gent qui actua així – alhora que demanem respecte al mobiliari urbà (papereres, contenidors, bancs, jocs infantils, senyals de transit, fanals.... ) perquè  Tavernes és cosa de tots.


¿O caldrà fer també campanyes, com la que veieu de la ciutat de Maó (Menorca-Ses Illes),  per recordar allò que és evident i que és de sentit comú? Seria interessant que l’Ajuntament informarà de quina ha estat la despesa dels darrers anys per tots aquests conceptes.

1 comentari:

  1. Si que estaria be saber que ens costa. I no sols açò, tabe el que val netejar despres de festes, com la nit de Sant Joan, la gent no te civisme.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.