El
primer premi del "II Concurs Professional d’Arròs al Forn amb Cigrons i Panses" ha estat per al restaurant Calipso de Tavernes, que ha rebut un
trofeu i 800 euros, mentre que el premi al millor postre confeccionat amb taronja, dotat amb 200 euros, ha estat per al restaurant Casa Macario.
El
jurat, que ha comptat amb una estrella Michelin, ha qualificat com a segon premi el Restaurant "La Mar Salà" de Cullera, dotat amb 300 euros i un trofeu i el tercer premi dotat amb 150 euros, l’ha
guanyat el restaurant "Casa Macario" de Tavernes, que també s’ha endut el premi a
les millors postres, dotat amb 200 euros. La foto superior és la de tots els guanyadors.
Guanyador concurs d'arròs al forn |
Guanyador concurs de postres |
L’Associació
de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en col·laboració
amb l’Ajuntament de Tavernes, ha celebrat avui el II Concurs Professional
d’Arròs de Vigília (cassola d'arròs al forn amb cigrons i panses), que ha inclòs un concurs de postres fetes amb
taronja.
Foto de família: cuiners, organitzadors i politics |
A
les cuines del restaurant Mediterrani, que ha cedit les instal·lacions per al concurs, hi ha acudit la diputada provincial de
Turisme, Pilar Moncho, i el diputat de Les Corts, Juan Ponce, acompanyats de
l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i diversos regidors.
L'alcalde Jordi Joan ha manifestat que “amb
aquesta segona edició, es pot ja dir que el concurs d’arròs ha vingut per a
quedar-se. Com a Ajuntament, en companyia de la Diputació, hem d’apostar per a
consolidar-lo i fer que cada any participe més gent, i així continuar oferint
els nostres productes". L'alcalde ha considerat també que aquesta faceta potencia el turisme i fa conéixer Tavernes com a destinació de qualitat turística, amb una bona oferta gastronòmica.
L'alcalde comenta amb la diputada Pilar Moncho i el propietari del Restaurant Mediterráneo |
La
diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assenyalat que “la gastronomia és un pilar
bàsic a l’hora de la promoció turística i, per això, sempre estarem donant el
suport a estes iniciatives. Creguem que és important que cada poble busque la
seua singularitat, com han fet a Tavernes amb este concurs d’arròs de
vigília”.
El
concurs ha tingut set participants, que han presentat les seues cassoles d’arròs
al forn al jurat, que enguany estava format per cuiners de la talla de Manuel Alonso,
amb una estrella Michelin, Antonio López i Josep Palomares. En total, s'han
repartit 1.450 euros per als millors plats d’arròs i les postres amb
taronges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.