dimecres, 28 de juny del 2017

Bolomor serà el protagonista d'un dels programes d'Arqueomanía de RTVE




 L’equip d’Arqueomanía, el programa de TVE que tracta sobre el llegat de civilitzacions passades, ha filmat a la Cova de Bolomor el que serà un dels pròxims documentals que emetrà el programa, encara que no sap exactament la data se suposa que serà a finals d'anys o principi del 2018.

Josep Fernández i Pablo Sañudo, codirectors de les excavacions ordinàries, són les persones que hi intervenen en el documental per explicar què és Bolomor, quina és la seua importància dins del paleolític i sobre tot, com és un dels jaciments més importants al Món per conèixer l’ús del foc pel home, en concret el Neandertal.


El programa  està dirigit per Manuel Pimentel, i si cal destacar alguna lloança del programa seria el gran detall sobre el món de l’arqueologia a través de reportatge, entrevistes i temes d’actualitat per donar a conèixer als espectadors com va ser el passat de la Humanitat , sobre tot en el context peninsular.
 

Arqueomanía ha tractat en els seus programes temes tan interessants com el temple d’August a Tarragona, les mòmies guanches, les dames ibèriques, el Madrid islàmic i diversos reportatges sobre la prehistòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.