Avui, a partir de les 10 del matí, se celebra el II Concurs
Professional d’Arròs de
Vigília, és a dir, el popular "arròs de cigrons i panses" organitzat per l’Associació
de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en
col·laboració
amb l’Ajuntament de Tavernes. El concurs inclou un concurs de postres que té com a
ingredient bàsic la taronja.
Els participants cuinaran les cassoles que optaran a estar entre els
tres millors plats que aconseguiran els premis de 800, 300 i 150 euros, respectivament. Les
millors postres s’enduran un premi de 200 euros, a més del trofeu i el diploma
que rebran els premiats.
Josep Llàcer ha remarcat l'aposta del govern de Compromís de potenciar la gastronomia
típica de Tavernes com un aspecte més de potenciació del turisme de qualitat. Així aquesta segona edició del Concurs
Professional presenta novetats i
un
jurat d’excepció amb cuiners amb estrela Michelin. L'objectiu del concurs, ha recordat el regidor, és donar a conèixer la nostra
platja, la
nostra cuina i els productes típics de la nostra terra.
El
plat d'arròs de vigília puntuarà per degustació, vista i conformitat dels
ingredients. El jurat encarregat de degustar i puntuar seran Manuel Alonso de
"Restaurant Casa Manolo" (Daimús) 1 estrela Michelin, Josep Palomares del "Restaurant Xiri" (Monóver) i Antonio López de "El camí vell "
(Alzira).
L’esdeveniment tindrà lloc al Restaurant Mediterrani que cedirà
les seues instal·lacions als participants. A més, amb la finalitat de divulgar
l'arròs de vigília al públic en general, es podrà veure el procés de cuinar dels
equips en la cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.