dimarts, 16 de maig del 2017

Un grup de menors assalta la piscina coberta després de trencar una porta de cristall


La piscina coberta de Tavernes va patir un acte vandàlic que causar diversos desperfectes a les instal·lacions. 

Els fets passaren ahir de vesprada quan un grup de menors van entrar a la piscina després de trencar els vidres d'una porta i feren malbé diverses instal·lacions.

Un veí del barri va avisar la Policia Local de Tavernes, que va acudir al lloc i va poder identificar un dels menors. Els fets van ser denunciats  a la Guàrdia Civil,  que està investigant per a identificar la resta d’autors.

L’Ajuntament lamenta aquests actes que són aïllats, i demana respecte a les instal·lacions públiques, ja que el perjudici que es causa és a tots els ciutadans de Tavernes.

3 comentaris:

  1. Espere que Compromís no faça com el Partit Popular quan fa uns anys uns menors entraren en la Casa de la Cultura per la presentació d'una falla i van furtar els ordinadors i quan es va saber qui eren i es va fer la denuncia, va ser el mateix Ajuntament qui la retirar del cuartel de la Guàrdia Civil. Qui la faça que la pague, i sino que paguen el mal els pares que són els responsables.

    ResponElimina
  2. Actes aïllats serà el que trenquen cristalls o altres coses perquè el botar la valla per a entrar dins es "el pan nuestro de cada dia"

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.