dilluns, 13 de març del 2017

El mal temps retarda la plantà de les falles sobre les previsions inicials


La "plantà" de les falles de Tavernes es retardarà sobre les previsions inicials a causa del mal temps que patim. Segons hem pogut conéixer la primer a plantar serà Cambro, segurament demà dimarts per la vesprada, a la qual seguiran  Portal, Via, Prado i Dula que ho faran dimecres, i com sol ser habitual, Passeig serà l'última. 

Les falles infantils es plantaran dijous, dia 16,  per por a que dimecres faça encara mal oratge.

Són tot previsions, segons ens han dit, i que pràcticament serà l'oratge qui farà canviar les coses. Avui dilluns hi ha anunciada reunió de presidents i la FdeF per tal de coordinar pla d'actuació i poder comunicar a l'Ajuntament i a la ciutat els possibles escenaris per al lliurament de premis si l'oratge s'allargara fins el 17, quan està previst.

Fotografia: una imatge de la planta del Prado de fa uns anys

2 comentaris:

  1. Per información, simplement comentar que la imatge publicada no es correpon a una planta de la falla cambro si no de la falla el prado, per a que ho modifiqueu.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó. I mira que la imatge és clara. Un despiste.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.