diumenge, 5 de febrer del 2017

L’Ajuntament millora l’accessibilitat de la Plaça Rei Joan Carles I



 
L’Ajuntament afavoreix l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda a la plaça del Rei Joan Carles  amb un conjunt d’actuacions que milloren l’accés des de les voreres del carrers adjacents. Aquesta actuació ha estat demandada durant anys per “Valldigna Accessible”.

L’actuació forma part d'un projecte global d’actuacions en la zona, que van ser escollides com a prioritàries pels veïns en les reunions de la barriada Magraner-Sequers.




L'Ajuntament té prevista una segona actuació a l’encreuament del carrer Mitjagalta i La Barca amb millora de l’accessibilitat. Aquesta és una de les reivindicacions històriques al llarg de moltes legislatures de l’Associació de Veïns i de la mateixa Valldigna Accessible.

Les fotografies ens mostren diverses fases del procés que beneficien l’accessibilitat en distints punts de les voreres de la zona.

3 comentaris:

  1. Bipbop! mes clar impossible

    ResponElimina
  2. Molt bona faena en general, per el temps la gent estará contenta.

    ResponElimina
  3. Molt de accesibilitat para el minusvalits pero no miren els llocs de aparcamens q an llevat als veis q tindrem q nar a aparcar al cementeri.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.