diumenge, 18 de desembre del 2016

La part pijor del temporal s'allarga fins demà dilluns, amb situació complicada


L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMT) ha advertit en un avis que “probablement la fase més adversa del temporal de llevant es registrarà en les pròximes 24 hores” i considera que tot al llarg del matí de demà dilluns poden registrar-se grans plogudes. L'alerta taronja per pluges està activada fins a demà dilluns.  

La situació meteorològica serà molt complicada dilluns a les comarques del centre del país, ja que es poden registrar importants acumulats de precipitació. Es tracta d'una situació perillosa perquè a la zona ha plogut moltíssim l'últim mes (200-400 l/m²) i la terra es troba ja saturada d'aigua, de manera que es podrien produir crescudes molt importants als rius, rambles i barrancs.

 Les comarques on podrien donar-se aquestes quantitats impressionants en principi són la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Vall d'Albaida, la Safor, la Marina Alta, el Comtat i el nord de l'Alcoià i la Marina Baixa, açò segons AVAMET.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.