dimecres, 28 de desembre del 2016

Clara Andres actua avui dimecres a la 19 hores a la Casa de la Cultura

Resultat d'imatges de entrelinies clara andres
Portada del disc


Clara Andrés actua avui dimecres a Tavernes a partir de les set de la vesprada a la Casa de la Cultura per presentar el seu nou disc "Entrelínies".

 "Entrelínies" és el tercer treball discogràfic de Clara Andrés, acompanyada per la seua formació habitual: German Ycobalzeta (guitarres), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix). Al disc hi trobem un conjunt de 9 cançons, o 8 i una entrelínia, teixides com un tot, una peça que té un ordre coherent i que vol contar una història. Eixa història ens parla d’un “després”, d’un moment sentimental on  ja portes un equipatge, unes entrelínies que t’acompanyen i que formen part de tu. 



El seu to, tot i ser nostàlgic, és sobretot reconciliador. Obri un calaix de moments viscuts, n’agafa les entre línies, el torna a tancar i continua. El disc treballat per una banda més madura, s’acompanya de nous colors musicals deixats caure en un teixit que no vol deixar de ser discret.

1 comentari:

  1. Hi anirem. Crec que no va actuar al porrat se St Llorenç per culpa de la pluja. Ara tenim una segona oportunitat.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.