divendres, 11 de novembre del 2016

L’Audiència Nacional demana dades de la subvenció oficial electoral del PP del 2007


El Jutjat Central penal de l'Audiència Nacional investiga el cas Gürtel i en la recerca ha sol·licitat a la Generalitat que remeta les dades de la subvenció que va rebre el PP valencià per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques del 2007. Les ajudes electorals del 2007 i del 2008 per a les generals estan sota sospita de delicte electoral.
 
L'Audiència Nacional reclama «com més prompte millor» que s'emeta i envie certificat acreditatiu de la subvenció concedida al PP valencià per a les despeses electorals de les eleccions autonòmiques de maig de 2007 que van donar la presidència del Consell a Francisco Camps.
 
 La documentació serà part de la peça separada del cas Gürtel que afecta al País Valencià on s'investiguen delictes contra la hisenda pública, delicte electoral i falsedat en document mercantil.
 
El febrer passat el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va enviar a judici a 20 imputats valencians del cas Gürtel per tres delictes electorals, falsedat en document mercantil i vuit delictes contra la Hisenda Pública.
 
Entre els 20 acusats figuren Francisco Corretja, la seua mà dreta, Pablo Crespo, i el seu home a València, Álvaro Pérez, el Bigotis, al costat de cinc excàrrecs del PP valencià: l'ex vicepresident de la Generalitat Vicente Rambla, l'ex secretari general de la formació Ricardo Costa, l'ex sotssecretari regional David Serra i les ex gerents Yolanda García i Cristina Ibáñez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.