dimecres, 23 de novembre del 2016

Ahir va tindre lloc un acte contra la violència de gènere en l'escoleta de la platja


L'escoleta de la platja va acollir ahir un acte contra la violència de gènere en la qual van participar Amparo Perello i l'agent de la Policia Local Angel Palomares, especialista en violència de gènere. 
 
 Com a inici de la sessió es va projectar la pel·licula " No estas sola, Sara", protagonitzada per Amaia Salamanca. Una historia crua en la que Sara, després d'anys de terapia psicològica per a un grup de dones maltractades físicament i psíquicament aconsegueix verbalitzar la seua història, cosa que la por li ho impedia. Sara era una xica normal i feliç: estudiant de periodisme, ix amb els amics, va al cine però quan coneix Javier (Ricard Sales) que en principi es amable, educat, li dóna moltes atencions fins que arriba el dia en que li diu que no es pose minifaldilla. A partir d'ací tot canvia i comença una un mal somni violent.
 
Aquesta pel·lícula va servir per a introduir un debat molt interessant ja que es van poder tractar les distintes fases d'un maltractament, sobre tot aquelles que han de ser evitades. Una projecció molt recomanable i que, en pròximes ocasions, pot servir per a actes de conscienciació de la problemàtica del maltractament, sobre tot a la gent jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.