dimecres, 21 de setembre del 2016

L'esdeveniment internacional "Mondúber Trail" se celebra a Tavernes el cap de setmana




El dissabte 24 es disputaran tres curses de muntanya: una ultra de 78 quilòmetres, que és Copa d’Espanya, una marató de 42 i un mitja marató de 21 quilòmetres. 

La III edició del Mondúber Trail se celebra enguany a la nostra ciutat en el transcurs del pròxim dissabte, dia 24, i diumenge dia 25, de setembre. 

El Mondúber Trail es tracta d’un esdeveniment esportiu format per tres curses de muntanya que tindran lloc dissabte: 

- La ultra de 78 quilòmetres a partir de les 5 del matí, que és Copa d’Espanya

- La marató de 42 quilòmetres, que tindrà l’eixida a les 7 del matí
- La mitja marató de 21 quilòmetres que començarà a les 18 h. 
Recorregut de la Trail

Totes les proves estan homologades per la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la International Trail Running Association (ITRA). A més, són puntuables per al Montblanc.
La previsió de l’organització contempla la participació de 500 corredors internacionals, fins i tot de Finlàndia, i d’àmbit nacional, com per exemple la selecció andalusa, corredors de la talla de Mercedes Mila, Dani Amat i Víctor Bernard. 
L’eixida i l’arribada de les curses seran des del carrer Metge Paco Valiente, en la plaça del poliesportiu municipal. Allí hi haurà activitats per als xiquets, animació amb música i locutors, i fira de productes. 
Cal remarcar també que el diumenge es farà una cursa de xiquets en el Clot de la Font a partir de les 11 del matí. Es tracta d’una activitat gratuïta en què tots els xiquets tindran un obsequi. 
Serveis del Trail
 Aquest gran esdeveniment esportiu internacional, i per tant de promoció de les nostres terres a nivell Europeu, compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Tavernes, Xeraco i Xeresa, la Mancomunitat de la Valldigna, València Turisme i el suport del Club de Córrer Xeraco, Corresendes de Xeresa, La Llebre de Simat, Grup Muntanya Valldigna, Centre Excursionista La Valldigna, BTT la Valldigna i el SamTrail Alzira.
Cal agrair el patrocini de FruXeresa, Guillem Export, Delikia, Alé, Infsiport i Tuga. 
 Tota la informació la podeu trobar a:

1 comentari:

  1. En pareix molt be,pero deurien posarse en contacte en la sociedad de caçadors per si en eixes dates fan alguna batuda al porc senglar.La veda ja está oferta per a esta modalidad,hi ha que evitar accidentes.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.