dilluns, 12 de setembre del 2016

FESTES 2016: Teatre a la Plaça Major


  
La Plaça Major va acollir anit l’obra teatral “On collons està Sento?”, una peça entroncada amb el sainet valencià i que comptava amb alguns dels actors de la sèrie de Canal 9 “L’Alqueria Blanca”. El nombrós públic que omplia les cadires de la plaça va gaudir de les interpretacions de de Carme Juan (Blanca), Lola Moltó (Dora), Berna Llobell (Tio Pep), Ferran Gadea (Tonet) i Elisa Lledó (Empar). 
 
L'adaptació teatral arranca amb la desaparició de Sento. A partir d'ací els seus amics i veïns començaran una cerca plena de misteri, drama, sorpreses i humor. S'ha mort? L'han raptat? Ha fugit? Són algunes de les preguntes que es fan tots els que el volen. Sento ha desaparegut quan tots l'esperaven. Qui és aqueixa dona que, misteriosament,  pregunta per ell? 
 
 
El públic valencià tornà a gaudir amb els seus personatges favorits. Empar està desfeta per la desaparició del seu enamorat, Dora patirà per la seua amiga, per Sento i per tot el que es puga patir. Tonet estarà centrat en la desaparició de Sento i l'amor que li amoïna. Blanca es debatrà entre la seua passió pel món de la cançó i l'angoixa de la seua amiga Empar. I l'oncle Pep, després de posar en un puny l'ànima dels seus amics, acaba sumit en la mateixa por que la resta de personatges. 
 
 Una acció intemporal per a una obra que estaria situada entre la segona i la tercera temporada de la reeixida sèrie de Canal 9. 
 
 

CASTELL DE FOCS D’ARTIFICI

Una vegada acabada l’obra de teatre, els vallers i valleres poguérem gaudir d’un castell de focs d’artifici amb el qual es tancaven les Festes Majors del 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.