Avui dimarts, dia 9, i amb continuació a demà dimecres, dia 10, i dijous dia 11 té lloc un “Taller de Cuina de la Mediterránia- Experiència de Sabors de la Mediterrània” amb la preparació per al públic assistent al festival d’un plat o tapa per a degustacions abans de començat cadascun dels concerts del Festival Sete Sois Sete Luas.
L'Experiència de Sabors, que representa un important moment de cooperació entre les ciutats participants al· Festival SSSL, té l'objectiu de convidar una cuina representativa de la diversitat cultural de la Mediterrània i de l'Atlàntic. En concret, l'Experiència de Sabors és un abundant bufet de tapes pera tot el públic, amb degustació de plats típics, en homenatge a la cultura tradicional típica d'aquestes terres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.