dilluns, 11 de juliol del 2016

Dimecres "Dia de la Sang" actuació d'Urbàlia Rurana al Clot de la Font


Aquest dimecres, 13 de juliol, celebrem el Dia de la Sang o Dia del Clot de la Font. Al porrat, s'ha anunciat l'actuació d'Urbàlia Rurana a partir de les 20'30 hores. 

Urbàlia Rurana fa més de dues dècades que conrea el seu estil particular de música popular i mediterrània. Amb les cançons i melodies populars de les comarques valencianes (havaneres i cançons de taverna, jotes cantades, romanços i cançons de colla) i dels països mediterranis veïns (zonaràdikos, tarantel·la, branda, hassapiko...), Urbàlia Rurana ens convida a gaudir apassionadament de la música popular de casa nostra i de la contornada, en format de concert i ball de plaça..

A més de les veus, la seua instrumentació, exclusivament acústica, inclou dolçaines, flautes, mandolina, mandola, guitarró, acordió, bateria i altres percussions.

Avui, amb 5 discos a l’esquena, diversos premis, centenars de concerts a casa i en múltiples països europeus, i el reconeixement de crítica i públic, ha esdevingut una de les formacions fonamentals del folk valencià.

Formació:

Josep Sebastià: dolçaina, flauta, tarota i veu
Carles Gil: acordió, mandolina i veu
Toni Torregrossa: guitarra, guitarró i veu
Bernat Pellisser: bateria
Joan Buigues: tuba
Mariajo Algarra: animació de ball








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.