Els col·lectius de celíacs de la Valldigna està present en la Fira de
Sant Jaume dins del punt d’informació preparat per ACECOVA, l’entitat a nivell
autonòmic.
La informació dels col·lectius la podem trobar a l’estand del Mercat
Municipal i s’hi informa també sobre l’associació ACECOVA i el llistat d’aliments
controlats, els restaurants i hotels aptes per poder passar les vacances els
celíacs molt més segurs, a més de complir la important missió d’apropar amb
total seguretat els productes reglats i controlats.
L’entitat, tal com han indicat els seus membres, ha
assenyalat que es dóna informació sobre altres llocs on poden trobar més detalls i
conscienciejar a la ciutadania sobre la celiaquia, alhora que és una campanya
que pretén igualment conscienciejar els restaurants locals.
L’estant va rebre en la inauguració la visita de la diputada
de turisme, Pilar Moncho, així com del secretari autonòmic de cultura, Albert
Girona, que s’interessaren i conversaren amb la responsable del punt d’informació,
Desam Sala.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.