dijous, 5 de maig del 2016

Hi ha qui no s'assabente o potser li és millor no assabentar-se.


Dimarts és un dels dies en què l'Ajuntament arreplega trastos i demés objectes grans dels domicilis particulars. El procediment continua essent el mateix de sempre: cal telefonar abans a l'Ajuntament, dir l'adreça del teu domicili i traure al carrer les coses que s'han d'emportar. Amb aquest servei, l'Ajuntament evita desplaçaments i treballs als veïns per anar a l'ecoparc.

Tan difícil és seguir el procediment? Sembla ser que per sí per alguns, que no s'assabenta o a qui li és millor no assabentar-se. O potser siga perquè el sentit cívic i de la responsabilitat ni en tenen ni el coneixen.

Ahir era dimecres. El dia d'abans s'havien arreplegat trastos. Però ahir apareixien al costat dels contenidors del poble, molt trastos (mobles, caixes, coixins i el que és més greu, peces grans de cristall que es pot trencar i deixar la via pública en un estat perillós, etc).

En podeu veure alguns en les fotos que publiquem. Tota una demostració del que hem dit: que hi ha conciutadans nostres que no tenen, ni coneixen les mínimes normes de convivència, o potser ni les vulguen conéixer perquè és millor fer allò que els ve de gust i quan volen. I no és qüestió de si viuen ací o enllà, que en totes part del poble n'apareixen.

I després hi ha qui critica la neteja de Tavernes, i que si patatín i que si patatan, quan la mala imatge que pot presentar algun lloc quasi sempre és per la mateixa causa: que tenim conciutadans que, diguem clar, són uns guarros. I als fets ens remetem.


2 comentaris:

  1. I no pillarlos mai la policia.

    ResponElimina
  2. Mentre no hi haja cap conseqüència per als incívics continuaran campant lliurement i fen els que els rota del pardal pel poble. La actitut permisiva del ajuntament no ajuda.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.