dimecres, 9 de març del 2016

Tavernes i el SERVEF tracten la millora de l'ocupació i formació a la ciutat

Josep Llàcer i Juan Ángel Poyatos del SERVEF
El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament, Josep Llàcer, es va reunir ahir amb el director general de Planificació i Serveis del SERVEF, Juan Ángel Poyatos, amb l’objectiu d’analitzar la situació d’atur de Tavernes. Així mateix, van plantejar i van estudiar diverses accions en matèria d’ocupació i formació per a este any 2016.

Juan Ángel Poyatos va exposar els diferents projectes que ha elaborat el SERVEF entitat en matèria de treball, com els tallers d’ocupació o el Pla Autonòmic Avalem Joves i als quals Tavernes i altres entitats locals es poden adherir.
 
Entre els projectes, destaquen els Tallers d’Ocupació, el Pla Autonòmic Avalem Joves (que consisteix en la inserció laboral dels jóvens de la Comunitat Valenciana), la contractació d’agents d’ocupació i desenvolupament local, així com diversos plans d’ocupació conjunts. 
 
L’Ajuntament de Tavernes ja va iniciar fa uns mesos els tràmits per a certificar aules de formació en què es puguen impartir certificats de professionalitat. Josep LLácer va sol·licitar a Juan Ángel Poyatos la col·laboració del SERVEF per a poder agilitzar estos processos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.