dimarts, 15 de març del 2016

S'anuncia un taller d’esprai art a Tavernes, impartit per Miguel Fons


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha organitzat un taller d’esprai art on es farà una presa de contacte amb els pots d’esprai. Els dies programats per a l'activitat són el dimarts 29 de març per a xiquets fins a 12 anys, el dimecres 30 per a jóvens de 12 a 18 anys, i el dijous 31 per a majors de 18 anys.

En el taller es realitzaran diversos exercicis adaptats a cada grup. S’explicarà el funcionament dels distints esprais, es miraran vídeos pedagògics amb activitats i es faran exercicis de creativitats, entre altres.

Miguel Fons és l’encarregat d’impartir el taller en la Casa de la Cultura de Tavernes, en horari de 10 a 14 hores de matí i de 16 a 19 hores de vesprada. El preu del taller és de 9 euros per als menors de 12 anys i 20 euros per a la resta de participants, i inclou tot el material que s’utilitzarà durant el taller.

Les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s prèviament en les oficines de la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 14 hores. 

2 comentaris:

  1. Interesant este taller

    ResponElimina
  2. Si si. Trobe que sí que serà interessant!! Molt ben pensat!!!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.