diumenge, 6 de març del 2016

El Col·legi d'Advocats de Sueca compta amb un nou degà


El Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Sueca va acollir ahir la presa de possessió el nou Degà del Col·legi d'Advocats de Sueca, Jesús Muñoz i Carrasquet, que ve a substituir en el càrrec a Joan Tamarit i Palacios.

L'acte va compar amb la presència entre altres del Fiscal Jefe del TSJ, els magistrats, notaris i registradors del Partit Judicial de Sueca i com a càrrecs públics la diputada de Turisme, Pilar Moncho, l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el diputat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan.

Joan Tamarit, l'anterior degà, va ser el propulsor d'introduir el valència en el jutjats de Sueca i el nou degà, Jesús Muñoz, continuarà en la mateixa tasca per tal d'aconseguir la normalització, tal com diu la Legislació i els nostres costums.

En els parlaments es va reclamar la vigència del codi civil valencià contemplat en l'Estatut i contra el qual el govern del PP de Rajoy ha presentat un recurs d'inconstitucionalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.