dissabte, 16 de gener del 2016

Tavernes participa la semana vinent en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) 2016


Pavelló de la Diputació en una passada edició

Tavernes es presenta a Fitur 2016 amb una imatge totalment renovada i, com fan les grans ciutats turístiques, enguany ofereix un conjunt d’activitats per tal de cridar l’atenció dels visitants i que l’oferta vallera siga més visible als visitants.

Cinc dies dura Fitur en els quals l’Ajuntament ha programat activitats que s’inicien dimecres, dia 20, amb una roda de premsa a les 12.30 hores per presentar i explicar els atractius turístics de Tavernes i la nova oferta de rutes mediambientals adaptades, els festivals musicals i culturals i el jaciment de Bolomor.

En acabar la roda, tindrà lloc un “show cooking”, demostració de cuina en directe, que en aquest cas tindrà com a protagonista el restaurant San Bernardo, que en directe i davant del públic, cuinarà un plat típic de Tavernes com és “l’arròs al forn de vigília” també conegut com a “cassola de Dijous Sant” i que com tots sabem es confecciona sense carn i amb amb cigrons, panses i mandonguilles d’abadejo.

Les visites oficials están previstes eixe maeix dimecres a les 16 hores, amb la visita oficial de la Diputació de València i el dijous dia 21,será la Generalitat farà la visita oficial a l’estand de Tavernes i la Valldigna.

El divendres 22, Tavernes reprén la informació turística amb la projecció a partir de les 12 hores del vídeo promocional en les pantalles de la plaça central. El vídeo, editat per aquest Fitur, donarà a conèixer la platja, les muntanyes, el patrimoni històric i cultural, les festes, les tradicions i la gastronomia de la nostra ciutat i terme municipal.

I dissabte, dia 23, será el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i la rondalla qui actuaran en la plaça central en una demostració del nostre folklore.

També durant aquest dies la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i el president de la Federació de Falles, Salva Talens, faran promoció activa de la festa de les falles en la fira.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, viatjaran a Madrid per a participar en FITUR. Tavernes es presenta dins de la marca Valldigna al estand general del Patronat de Turisme de la Diputació de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.