L'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes ( ACEPLAT) va participar el dia d'ahir de forma molt activa en la Fira Internacional de Turisme ( FITUR) a Madrid.
Alguns dels seus membres van estar presents durant tot el dia en els diversos actes de promoció de la Valldigna duts a terme, i dos d'ells van ser protagonistes a més del "cooking show" donat que l'elaboració i el servei a la gent va córrer a càrrec de David Giner amb l'ajuda de Concha Gómez. Es van servir unes dues-centes racions "d'arròs de vigília", el típic arròs que elaborem a Tavernes en Setmana Santa (Dijous Sant) amb mandonguilles d'abadejo, panses i cigrons.
El plat va tenir una excel·lent acollida dels públic assistent, que no va deixar ni un gra d'arròs, així com d'altres professionals de la restauració presents, els quals van demanar reiteradament a David Giner la recepta. També els mitjans de comunicació que cobrien l'acte se'n feren ressò i fins al punt que la COPE va entrevistar en directe a membres d'Aceplat els quals van explicar en les ones en què consistia el plat, els seus orígens, d'on era típic i els seus ingredients.
Davant l'èxit sense pal·liatius, el regidor de turisme Josep Llàcer i els membres d'Aceplat van coincidir en repetir-lo el proper any, amb la finalitat de consolidar i donar a conéixer aquest plat tan típic de la nostra gastronomia local. El pròxim mes d'abril es realitzarà un concurs gastronòmic sobre el mateix, de la qual cosa s'informarà al seu moment.
La boca aigua de pensar en concurs d'arros de vigilia.
ResponElimina