dimecres, 13 de gener del 2016

L’Associació de Comerciants dóna a conèixer els guanyadors dels premis de Nadal

 
L’Associació de Comerciants de Tavernes ha fet publica la relació de guanyadors dels premis de Nadal que s'hi estableixen amb motiu de la campanya "A Nadal, comprar a Tavernes té premi".

L'associació, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, ha lliurat cinc vals de 300 euros per a comprar en els comerços associats de la ciutat i tres premis literaris.

L’acte de lliurament de premis va tindre lloc en el salo de plenaris de l'Ajuntament amb la presencia de l'alcalde, Jordi Joan, i regidors del govern municipal. Els guanyadors dels cinc vals de 300 euros per a comprar en els comerços associats de la ciutat són Carme Peris Grau, Maria José Albelda Donet, Concha Gómez Mateos, Vicenta Palomares Torres i Amparo Peiró Fernández.

A més, l’Associació de Comerciants també va lliurar els premis als tres xiquets guanyadors del concurs literari: Pável Alberola Torres, Carme Lledó Blasco i Iago Chover Ventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.