dijous, 10 de desembre del 2015

L'alcalde es reuneix amb la vicepresidenta de la Diputació


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, es va reunir ahir amb la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigo, en una reunió de treball on es va parlar de la problemàtica de Tavernes i l'alcalde va indicar les necessitats de la nostra ciutat després de tants anys d'oblit per banda dels governs del PP de Madrid i de la Generalitat (la nova depuradora, transformador El Golfo, desdoble de la nacional i del ferrocarril, circumval·lació, projecte del Vaca, IES Jaume II el Just...),  necessitats no ateses durant dècades pels governs populars.

La visita s'emmarca en l'objectiu del govern municipal de Compromís d'implicar a les Administracions en els assumptes de Tavernes. Al respecte recordem que fa unes setmanes es va firmar un conveni de col·laboració amb l'àrea de Turisme de Diputació per promocionar Tavernes i els seus valors mediambientals i paisatgístics.

2 comentaris:

  1. I la piscina o el centre de dia?

    ResponElimina
  2. I que diu la Vicepresidenta de la Diputació? Tindrem inversions o subvencions a Tavernes?

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.