divendres, 9 d’octubre del 2015

Resultat del XXIV Ral·li Fotogràfic Festes de Tavernes de la Valldigna 2015




La  inauguració de l'exposició i lliurament dels premis del XXIV Ral·li Fotogràfic de les Festes de Tavernes d’enguany va tindre lloc ahir. Aquest ral·li organitzat per Foto-club Social del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna i patrocinat pel FOTO-Estudi Ramon compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tavernes. 

 
1r i 2n premi de foto jove

Enguany hi ha hagut uns 19 participants entre xiquets i majors, 4 xiquets i 15 majors. Tal com es va anunciar l'any passat, s'ha permés l’ús del mòbil i hem introduït una categoria de selfies. Tanmateix aquesta última categoria no ha funcionat com esperàvem i  s’ha declarat el premi desert perquè només s’han presentat dues fotografies i el jurat ha considerat que amb tan poques lliurades no hi havia realment competició. 

Millor col·lecció

El jurat, format per Vicente Ramón Gil Asunción, de Foto-Estudi Ramon i per Enric Marco Soler, President del Foto-Club, Centre Excursionista ho ha tingut difícil i els premiats han estat els següents: 


Premi col·lecció fotos
Juan Francisco Palomares Escrihuela
Premi millor foto
Silvia Palomares Escrihuela
Premi Selfie
Desert
1r premi foto jove 
 Alba Benavent Garcia
2n premi foto jove 
Leire Martí Pons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.