dijous, 11 de juny del 2015

Les forces progressistes firmen l'Acord del Botànic.




Ximo Puig (PSOE), Mónica Oltra (Compromís) i Antonio Montiel (Podemos) han signat aquesta vesprada l'acord programàtic per a un govern progressista i valencianista a la Generalitat que acabe amb la situació d'emergència social alhora que pose els fonaments d'un nou País Valencià. 

La firma ha estat a les cinc, al Jardí Botànic de València. L'anomenat Acord del Botànic (cliqueu l'enllaç per descarrega en pdf) té cinc línies d'actuació: rescat de persones; regeneració democràtica i lluita contra la corrupció; governar per a les persones; nou model productiu; finançament just i auditoria ciutadana.

A la signatura han acudit diputats dels tres grups i representants de la societat civil, amb l'objectiu de visualitzar que es tracta d'un acord amb la societat, segons que han explicat els tres candidats, que han coincidit a assenyalar que es tracta d'una jornada històrica. 
-

3 comentaris:

  1. Un 10 d'acord, a vore si es pot portar endavant

    ResponElimina
  2. Però els de Podemos no eren una colla d’usurpadors espanyolistes”? I com és que han recolzat decididament i des del primer dia l’opció de Mònica Oltra davant de la de Ximo Puig? I per què ha apostat la mateixa Oltra per una candidatura de confluència amb ells a les generals ací, al País Valencià? Xe, a veure si ens aclarim. Ara ja no van a furtar-nos la Geperudeta i a fer-nos cantar el “Hala, Madrid? Quantes coses hem escoltat i quantes més escoltarem encara?

    ResponElimina
  3. Com diu un bon amic meu, si les tonteries volaren les de alguns no ens deixarien vore el cel.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.