dimecres, 10 de juny del 2015

La Mancomunitat de la Valldigna millora diversos camins rurals



La Mancomunitat de la Valldigna millorarà en breu un conjunt de camins rurals dels termes de Tavernes, Benifairó i Simat gràcies a una subvenció de la Diputació de 36.570 euros. Els camins que gaudiran de l'actuació són vies bastant importants i de molt de trànsit rural en unir les tres localitats de la Valldigna i ser usades pels treballs del camp.

L'empresa constructora, segons s'especifica en els cartells informatius, serà "MJP Sistemas Tècnicos SL", empresa amb domicili social a Tavernes, també va ser l'encarregada d'instal·lar la gespa artificial del camp de futbol de Benifairó per import de 198.864 així com el de Barx per import de 116.519 euros, segons s'indica a la web de Diputació, entitat que ha subvencionat la instal·lació de la gespa en ambdós municipis.

L'empresa durà a cap les obres d'enguany d'un projecte plurianual. El projecte de la mancomunitat es denomina "Actuacions en camins públic del Pla (terme de Tavernes) , Fontarda (termes de Simat i Benifairó) Camí Mig l'Horta (terme de Simat)" i està contemplat dins del "Pla d'Obres i Serveis" de la Diputació de València.
-

1 comentari:

  1. Empresa de Tavernes amb gerència de José Miguel Chover, ex regidor de Tavernes pel PP més conegut com a Colesa. Reconegut constructor amb anys d'experiència i amb bona disposició per a treballar per a la diputació! També ha fet un parc infantil a Simat ja que entra dins les seues activitats.
    Vergonya cavallers, vergonya.
    I a la Valldigna callats "por un puñao de parné"

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.