dimecres, 10 de juny del 2015

Els alumnes de la SIUM de Tavernes mostren les habilitats i avanços del curs





 Les audicions musicals dels diferents departaments de l’Escola de Música i Centre d’Ensenyaments Professionals de Música “Mestre Arnau” de la SIUM de Tavernes de la Valldigna continúen omplint les vesprades valleres de música. 
 

La vesprada del passat dimarts, 9 de juny, a la sala d’usos múltiples de l’Escola de Música, van tenir lloc les audicions de flauta i violí. Les flautes, departament que dirigeix la professora Isabel Peris, van comptar amb l’acompanyament de la jove estudiant de piano, Andrea Sansaloni. Posteriorment van intervenir els violins d’Elemental, amb les seues professores al front, les germanes Mazarrota, Bernarda i Matilde. 
 

El passat divendres, 5 de juny, van efectuar les seues audicions els alumnes de violí del grau Professional. Mentre a l’auditori de la SIUM tenia lloc l’audició fi de curs de trompes, trombons, bombardins i tubes amb els professors responsables Gustavo Verdú, Daniel Gimeno o Juan José Martín.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.