divendres, 12 de juny del 2015

Els alumnes de Conjunt Coral, la Jove Orquestra i la Banda Infantil de la SIUM acomiaden el curs 2014-15





Més de 150 músics es van donar cita el passat dimecres, 10 de juny, a l’auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna per a protagonitzar l’audició fi de curs 2014-15 de l’Escola de Música “Mestre Arnau”.  D'ells, 111 són alumnes  d’Elemental i 72 formen part  de  la Banda Infantil, 28 de la Jove Orquestra i la resta cursen altres especialitats musicals com coral percutida (piano) i corda premuda (guitarra). 
 

La primera part de l’audició va començar amb unes interpretacions vocals, a capella, dels alumnes de Conjunt Coral dirigits pel professor Josep Crespo i va continuar amb varies composicions acompanyades per la Jove Orquestra, que va concloure la primera part de l’audició en solitari sota la direcció de la professora Júlia Romero. La segona part va ser protagonitzada per la Banda Infantil que dirigeix el professor Juan Francisco Torres.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.