diumenge, 19 d’abril del 2015

L'orquestra i banda infantil avui han gaudit a Dinópolis


La banda i orquestra infantil vallera ha tingut avui un dia de descans i gaudiment després de la gran actuació que protagonitzaren ahir. I que millor que compaginar una activitat recreativa i cultural, que servesca perquè els joves músics es formen també en el coneixement d'altres matèries, i estàs a Terol, el millor lloc és visitar Dinópolis, un parc relacionat amb la Paleontologia.
 

Els músics han pogut coneixer especímens tant importants i descoberts a Terol com l'Aragosaurus, el primer dinosauri espanyol, o el Turiasaurus riodevensis, el dinosauri més gran d'Europa i dels més grans del planeta. Una experiència per tant molt enriquidora i que ajuda a  comprendre l'evolució del nostre planeta a través del temps.
 
 
Us oferim unes fotografies de la jornada d'avui. Sobre les 5 de la vesprada estava prevista la tornada cap a Tavernes. 

1 comentari:

  1. Recollons Cotorra, que gran treball, els xiquets músics i pares han gaudit del parc, però jo també he gaudit gràcies a tanta informació!!!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.