dijous, 5 de febrer del 2015

Calzonazos


El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va reconèixer el dissabte que el País Valencià no gaudeix del finançament que li correspon i està infrafinançat segons el model actual.
I com se soluciona açò? es preguntava. I la seua resposta va ser "corregint-ho" per a indicar tot seguit una retafila d'excuses per a justificar que fa més de tres anys que no fa res pel nostre territori, que Rajoy i el govern han passat dels valencians.

Això ho va dir en la visita que va fer dissabte a València, la primera des que era ministre. Tres anys burlant-se de València, dels empresàris i de tots els valencians per a venir una altra vegada amb un grapat de paraules buides. Res més. 

Havia interès entre el PP i fins i tot alguns s'havien atrevit a dir que alguna cosa ens anava a tocar per aqueixa falta de finançament. Res de res, simplement va afirmar que no hi ha temps per a canviar res del sistema. O siga, en tres anys no han tingut temps per a canviar res, ni per a promoure cap mesura en favor de València, i ara diu que ja no hi ha temps.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, PP, com no, va recordar que estem “mal finançats” però calia agrair a Montoro les darrers mesures d'estalvi d'interessos que, va dir suposen 2.000 milions a les arques del Consell i, es va atrevir a dir, que és el que ens pertocaria si canvia el finançament. Cap referència al fet que portem així una dècada i els càlculs de fa un any ja parlaven d'un desfasament entre el que hem rebut i el que ens correspondria rebre de l'Estat de 13.000 milions d'euros.


No hem necessitat tres anys per saber que no aprofita com a president de la Generalitat, no ens representa, no treballa per aquesta terra, no defensa els interessos de les valencianes i els valencians i no reivindica davant Madrid el que ens pertoca, perquè té por a no ser designat a dit com a candidat.

Una vegada més, el president s'agenollava davant l'amo de Madrid i li reia i li ballava les gràcies: Calzonazos!! 

I si no tènia bastant amb les genuflexions davant Montero, va afirmar que malgrat les dificultats els populars valencians saben governar “quan hi ha diners” i que la Comunitat Valenciana és avui “el motor de la recuperació” espanyola. 

I ja el "summum" per a vergonya dels valencians i valencianes (excepte els del PP): el ministre en el seu afany de criticar la decisió de la presidenta andalusa Susana Díaz d'avançar les eleccions, va dir: “Andalusia ha tingut major finançament que la Comunitat Valenciana”, davant la sorpresa i algun cabreig dels assistents.


I mentre Fabra i el PP valencià rient-li al ministre aquestes eixides de to. Calzonazos!!!

1 comentari:

  1. Fabra no pot dir res, està esperant les primàries del PP, eixes que ixen de la llibreteta blava que va heretar Rajoy d' Aznar. Això passa quan els jefes están a Madrid.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.