dilluns, 15 de desembre del 2014

L’exvicepresident del Consell, Vicente Rambla i l'ex secretari general del PP valencià i diputat, Ricardo Costa processats per delicte electoral en el 2007 i 2008.



Rambla i Costa

 


El Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) ha processat 15 persones per delicte electoral i falsedat en les eleccions autonòmiques celebrades en el 2007 i altres 18 per les generals del 2008. 

 
Entre els processats hi ha l’exvicepresident del Consell, Vicente Rambla; l'exsecretari general del PP valencià i diputat, Ricardo Costa i altres exdirectius i parlamentaris populars, com David Serra, repeteixen en el cas de 2008, on també està processada la diputada Yolanda García. Actualment, únicament només Ricardo Costa i Yolanda García ocupen escó en les Corts Valencianes.

El jutge instructor ha processat per delicte fiscal els considerats capitosts de la trama Gürtel': Álvaro Pérez “el Bigotes”, encarregat d'Orange Market; Cándido Herrero, Pablo Crespo, Francisco Correa i Ramón Blanco. A més, entre els processats hi ha els empresaris Enrique Ortiz i G. Batalla i Vicente Cotino.
-

1 comentari:

  1. Quant tardarà en caure Camps ? Un pardalet de l'associació contra la corrupció em dia setmana passada, quant lo de Castellanos, que no massa, que estos no acaben la legislatura.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.