dilluns, 22 de desembre del 2014

Concurs sobre el vocabulari de Nadal de la regidoria de Promoció Lingüística


La regidoria de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat el "Concurs del Vocabulari de Nadal" per tal de fomentar les bones pràctiques i ús correcte del vocabulari valencià en les festes i temes nadalencs.

El regidor responsable de l'àrea, Josep Llácer, de Compromís, ha indicat que "des d'avui i al llarg de 8 dies es proposarà una pregunta, per endevinar una paraula, i la primera persona a endevinar-la guanyarà un llibre i una samarreta"
 
La novetat, ha indicat el regidor, és que la participació del concurs es farà a través de la pàgina de facebook de "Promoció Valencià Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, i la resposta s'ha de donar a manera de comentari en eixa mateixa pàgina.

Com a normes per a participar s'indiquen no respondre dues vegades o més a la mateixa qüestió proposada i ser major de 14 anys. A partir del dia 7 de gener es faran públics els guanyadors que passaran per l'oficina de Promoció del Valencià a arreplegar els seus premis.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.