divendres, 26 de desembre del 2014

Avui s'inicia el muntatge de la carpa del Festivern


Al llarg d'aquest matí han anat arribant els camions que duen la carpa del Festivern, i tot seguit s'ha procedit a la descàrrega de les peces que formen l'estuctura i la lona que la cobrirà.  Us oferim unes imatges.

4 comentaris:

  1. Pensa fer alguna cosa la regiduria de seguretat sobre l' entrada de menores a la carpa? L' any passat ja hi van entrar, i aquest any també ho faran.

    ResponElimina
  2. Sense voler polèmica ni llevar-te raó. Simplement reflexione.
    ¿Quants en van passar? 40, 50, 100...? No oblides que 9.000 persones es reuniren en la carpa, i de vegades tot no es pot controlar com es vol.
    ¿Eixos menors que tenien, 16 o 17 anys? O siga tenen una edat en que la llei els permet moltes coses i poden ser jutjats per moltes coses però no poden entrar al Festivern, encara que si poden llogar-se un baix en qualsevol casa del poble i beure tot el que es vinga de gana.
    Considere que la llei s'ha de complir, però tampoc es per a posar el crit al cel si alguns joves "es colen" aprofitant el moment de màxima aglomeració.
    De tota manera, segur que allí estaven millor que pel carrer o en un baix beguent tot el que els vinguera de gana.
    I d'això, i el poble està ple en grans festes com falles, festes del poble o ara, tot el mon gira la vista i no diu res.

    ResponElimina
  3. Anem a vore, jo tampoc vull polèmica i també reflexione, està clar que els màxims responsables dels actes dels nostres fills, som els pares, però si passara alguna cosa, i pot passar... a qui demanarien responsabilitats aquestos pares? i tin-ho per segur que demanarien responsabilitats. Per altra banda, jo a xiquets de 14 i 15 anys, no els deixe a cap cotxera bevent i fumant, ho senc, puc pareixer carca, però ni a festes falles ni festiverns. Cada edat el que li toca. Jo als meus fills no els deixaré anar. I els he portat a concerts, en els que els demana autorització paterna, i presència dels pares a aquestos esdeveniments.

    ResponElimina
  4. Com faig jo amb els meus fills. Però tu eres l'excepció i jo en cert aspecte també.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.