dimecres, 12 de novembre del 2014

Per una ciutat més neta.L’alcalde Jordi Juan, recorda les ordenances de dipositar mobles i trastos en la via pública i que la seua recollida és dimarts i divendres.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha publicat un ban dirigit a tota la població on recorda,, en base a les ordenances vigents, la normativa de dipositar mobles, trastos i altres objectes inservibles en els espais de la via pública destinats a la ubicació de contenidors de fem i selectiva.

L’alcalde ha recordat a la població que l’Ajuntament té establert un servei gratuït de recollida de mobles, trastos i objectes voluminosos dos dies a la setmana, en concret el dimarts i el divendres.

Els veïns i veïnes han de sol·licitar a l’Ajuntament de Tavernes, i amb prou antelació, la corresponent retirada o traslladar-los a l’ecoparc pels seus propis mitjans. El servei gratuït que s’ofereix té com a única limitació que només es podrà arreplegar per cada avís un màxim de 5 unitats (mobles, trastos i voluminosos).

Els usuaris del servei han d’avisar a l’Ajuntament a través de la web www.tavernes.es; o bé telefonant al 96 2824155, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o bé fer la sol·licitud en les dependències municipals. Queden obligats a traure els mobles i efectes han de ser retirats al llarg de la nit d’abans de cadascun dels dos dies marcats per a la recollida (dimarts o divendres) i deixar-los a la via pública davant del seu portal.

El ban presta especial atenció als enderrocs i restes d’obres i s’indica que no està prevista la recollida, amb la qual cosa el responsable ha de traslladar-los directament a l’ecoparc.




2 comentaris:

  1. Tenemi l'ecoparc i este servei gratuit que dona l'ajuntament i encara hi ha gent incivica que deixa els trastos a la porta de casa i es queda tan panxa.
    Increible xe!

    ResponElimina
  2. Tot i la campanya contra les cagades de gossos, estaría be fer una nova apegada de papers. En alguns llocs es veuen defecacions amb massa freqüència.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.