dijous, 16 d’octubre del 2014

Tavernes prepara noves zones d'aparcament en la platja




Aquest dijous pel matí han començar els treballs de neteja d'un conjunt de terres ubicades entre el Cinema Olimpo i el sector 19 per tal d'habilitar-les per a un aparcament d'ús public.


La regidoria de Contractació i Obres que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha adjudicat la contractació de l'adequació de terrenys a l'empresa "Transtonis" per un import de 4.100 euros.



Amb aquesta actuació, l'Ajuntament va preparant espais per dedicar-los a aparcament. Cal indicar que el sistema que segueix l'Ajuntament és habitualment negociar una cessió del propietari del terreny, que està abandonat i incultivat, a canvi de deslliurar-lo del pagament de l'IBI i és l'Ajuntament qui sufraga les despeses del condicionament. 

No sempre les negociacions porten a bon port, d'ací que els treballs de condicionament es fan quan s'aconsegueix la cessió de la propietat.

1 comentari:

  1. Per que arreglen ara i no esperen a fer-ho abans de l'estiu perque estega en millors condicions?

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.