dilluns, 15 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Paella gegant per a la gent major

 
Avui, dilluns de Festes Majors, com ja es tradicional s'ha celebrat la jornada dedicada a la gent major a la qual l'Ajuntament ha obsequiat amb una paella gegant i el seu corresponent postre i beguda. La paella ha estat cuinada amb pollastre, conill i ànec i no han faltat ni els caragols. Molt bona pinta i el resultat (sabor, punt de cocció...) segons els majors excel·lent. En total la brigada municipal ha preparat 900 cadires que, en la pràctica, s'han omplit totes. 
 

L'acte ha comptat amb la presència dels regidors dels partits amb representació en el consistori. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha dirigit unes paraules en arribar i els ha desitjat a tots unes bones festes. Després el mateix alcalde ha estat passejant entre les taules parades saludant a coneguts i assistent, i com no, escoltant els desitjos i comentaris de la gent major. 
-

1 comentari:

  1. Per altres llocs si hi han comentaris i no pocs sobre esta noticia.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.