dimarts, 23 de setembre del 2014

El president Fabra (PP) triomfa en les Corts Valencianes parlant valencià en el debat d'avui


Alberto Fabra, president del PP de la Generalitat ha tornat a 'triomfar' parlant valencià a les Corts Valencianes al debat de l'Estat del País Valencià.

Fabra és un acèrrim defensor dels "senyals d'identitat" valencians i ho demostra parlant ¡per fi! uns segons en valencià. Un moment estel·lar que calia arreplegar per a la posteritat, mentre avançava que la Generalitat portarà a les Corts una Llei de Reconeixement, Protecció i Promoció dels Senyals del Poble Valencià.

Una prova evident, com tantes, de quin és el respecte, la volença, el carinyo que el PP li té a la llengua, demostrat aquest darrer any amb el tancament de RTVV i aquest curs amb el Decret de currículum de Primària, que atempta contra 30 anys d'ensenyament en valencià, elimina els programes d'immersió lingüística i dóna peu perquè en la línia en valencià és puguen quadruplicar les hores en castellà i que en la línia en castellà els percentatges d'hores que es poden impartir en cada llengua siguen 16% en anglés, 24% en valencià i 60% en castellà.

Escolteu, escolteu Fabra, el defensor dels senyals d'identitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.