dimarts, 19 d’agost del 2014

El dissabte es jugarà el XIV Seven de rugbi suspés pel mal temps fa uns dies

 
La platja de Tavernes acollirà dissabte que ve la catorzena edició del Seven de Rugbi després d'haver-se suspès l'esdeveniment pel mal temps el passat dissabte. El torneig està organitzat pel Tavernes RC amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat.

Tal com es va anunciar en el seu moment, es disputarà en la zona sud de la platja, en l'àrea pròxima al Pub Padur a partir de les deu del matí i previst el final a dos quarts de vuit de la vesprada. A migdia hi haurà un descans per a dinar, que està previst siga de paella.

L'organització ha anunciat la presència dels equips Albacete, Dénia, Combinat València Tecnidex, Alzira, Els Corsaris d'Alcoi i l'amfitrió Tavernes i s'espera la confirmació d'un equip de Madrid. També participaren en l'esdeveniment els jugadors de base, amb dos partits al llarg de la jornada.

Els organitzadors han previst trofeus per als tres primers equips classificats i samarreta commemorativa a tots els jugadors.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.