dijous, 10 de juliol del 2014

La Fistula VAllkànica anima el porrat del Clot de la Font


Ahir Tavernes i la Valldigna va celebrar el porrat del Clot de la Font. Bon ambient i bona presencia de la gent al llarg de la jornada, molta de la qual va romandre al paratge per escoltar el grup valler la Fístula Vallkànica. Una actuació que va agradar molt als assistents i amb un decorat de fons com podeu veure a les fotografies de natura i bon estar.

La jornada en el Clot de la Font ha estat animada i cal destacar la presència dels dos grups muntanyencs de la Valldigna, el Centre Excursionista i el Grup de Muntanya, oferint informació sobre els nostres paratges i encants naturals i productes de la terra, al costat d'altres paradetes que oferien els productes tipics del porrat.


Un any més hem conservat la tradició. Els veïns i veïnes de Tavernes, Benifairó i Simat han gaudit de la mitjà jornada festiva i... ¡fins l'any vinent! o potser millor fins Sant Llorenç, el 10 d'agost, el segon porrat tradicional que se celebra a Tavernes.
-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.