dijous, 24 de juliol del 2014

Els caura ara la cara de vergonya? Els grans homenatges del PP a Carlos Fabra que ha de passar 4 anys a la preso per delicte fiscal.

L'ex-president de la Diputació de Castelló i del PP provincial, Carlos Fabra, ha d'anar finalment quatre anys a la presó per un delicte fiscal comés entre el 1999 i el 2003. 

Feia anys que arrossegava uns quants processos judicials oberts. I cada vegada els dirigents, i molts militants del PP, per contrarrestar les acusacions en la premsa havien expressat públicament la confiança en ell. I de manera molt ostensible ho van fer els militants de Nuevas Generaciones, les joventuts del PP, que van dedicar-li un vídeo d'homenatge abans d'un congrés provincial a Peníscola, el desembre del 2008. Tots van donar la cara per Fabra. 

Ara Fabra ha d'anar a la presó. ¿Els caurà la cara de vergonya? ¿No serà un video d'apologia de la corrupció ?



1 comentari:

  1. Els del PP son tant prepotents que son incapassos de reconeixer les seues clavades de pata. No tenen vergonya ni la coneixen

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.