dimarts, 24 de juny del 2014

Empar Fèlix ja es segona en la general de la Copa d'Espanya Cofidis

Empar Fèlix, primera a la dreta, en el pòdium

La ciclista júnior de Tavernes i que milita a l'equip "Castillo de Onda" va pujar al pòdium com a tercera classificada de la tercera prova puntuable de la Copa d'Espanya Cofidis de fèmines, celebrada diumenge 22 de juny a Villamediana de Iregua.

La categoria de júniors va fer dues voltes a un circuit de 34 Km. La ciclista vallera va ser superada en l'esprint per la seua companya d'equip Alba Teruel i per Cristina Martínez. Amb aquest resultat, Empar se situa en segona posició de la general de la Copa, després de tres proves disputades.

La quarta prova puntuable de la Copa d'Espanya Cofidis se celebrarà el 19 de juliol a Zamora.